promotionele artikelen, relatiegeschenken, bedrukte pennen, reclameartikelen, promotieartikelen, reklameartikelen, premiums, DESIGN A GIFT
promotionele artikelen, relatiegeschenken, bedrukte pennen, reclameartikelen, promotieartikelen, reklameartikelen, premiums

IJskastmagneten

< Terug naar vorige pagina

Fridge Magnets

Materiaal
De magneten worden doorgaans in twee standaarddikten vervaardigd: 0,5 mm of 2 mm.

De dunnere magneten van 0,5 mm bieden een bijzonder effectieve manier om uw naamsbekendheid te verhogen. Ze zijn ultralicht en uiterst duurzaam zodat uw reclameboodschap lange tijd kan worden toegepast. De stevige magneten van 2 mm zijn prettig hanteerbaar en voegen voor weinig extra kosten een extra dimensie toe aan de waarde van het product.
Voor magneten die een bepaalde functie hebben, gebruiken we sterkere magnetische materialen die geschikt zijn voor veeleisende toepassingen.

Standaardvormen
Voor optimaal gemak en om te voorkomen dat u een dure stansmachine moet aanschaffen, bieden we een ruim assortiment standaardvormen en standaardgrootten. Zie het overzicht op de volgende pagina (ook beschikbaar als download vanaf onze website).

Ontwerp en drukproeven
We kunnen eenvoudige ontwerpen aanbrengen via zeefdruk met steunkleuren.
Meer ingewikkelde ontwerpen, en ook kleinere hoeveelheden, worden afgedrukt via lithotechniek en vierkleurendruk.
In tegenstelling tot veel andere fabrikanten bieden we u een voorbeeld dat direct op het materiaal wordt afgedrukt dat zal worden gebruikt, zelfs als uw magneet in vierkleurendruk wordt bedrukt. Dit neemt doorgaans twee werkdagen in beslag.

Fabricage
Alle magneten worden gestanst waarbij de platen handmatig in de drukpersen worden gevoerd. De reden hiervoor is dat magnetisch materiaal niet effectief kan worden gestapeld en gesneden. Voor niet gangbare vormen is een aangepaste snijvorm nodig. We kunnen een indicatie geven van de kosten van deze vorm wanneer u een schets van de gewenste vorm e-mailt of faxt.

Verpakking
De magneten worden compact gestapeld en gezamenlijk verpakt in stevige kartonnen dozen. Wanneer u voorkeur geeft aan afzonderlijke verpakkingen, kunt u dit doorgeven. Tegen aanvullende kosten kunnen de magneten bijvoorbeeld in plastic zakken of cellofaanverpakking worden verpakt, of bevestigd aan een achterblad.

Hoe snel?
Bestellingen worden doorgaans binnen twee weken verzonden na ontvangst van de bestelling en uw ontwerp, afhankelijk van de bestelde hoeveelheid en eisen m.b.t. drukproeven.

Speciale details
We kunnen meerdere ontwerpen binnen dezelfde bestelling aanpassen en vervaardigen. Hiervoor zijn enkele beperkingen en aanvullende kosten van toepassing, neem voor meer informatie contact met ons op.



Voorbeelden