promotionele artikelen, relatiegeschenken, bedrukte pennen, reclameartikelen, promotieartikelen, reklameartikelen, premiums, DESIGN A GIFT
promotionele artikelen, relatiegeschenken, bedrukte pennen, reclameartikelen, promotieartikelen, reklameartikelen, premiums

Markclips

< Terug naar vorige pagina

Markclip

De Markclip is de eerste promotionele paperclip op aarde. Zijn subtiele vorm en tijdloze ontwerp bewijst zich zelf al meer dan 20 jaar.
Bedrijven besteden veel tijd aan hun uitstraling en de Markclip is de finishing touch op alle correspondentie.

Blijft in omloop

Uw naam en logo blijven in omloop, omdat Markclips zelden of nooit worden weggegooid! Ze worden altijd bewaard. Zo worden uw relaties of prospects steeds aan uw boodschap en onderneming herinnerd. De Markclips worden na ontvangst veelal intern gebruikt. Hierdoor wordt de naamsbekendheid van uw organisatie vergroot. De Markclip met uw logo is een sterke ondersteuning van uw corporate identity.

Kwaliteit

Het door Markclip speciaal ontwikkelde bedrukkingproces is uniek in de wereld. Het stelt ons in staat om de Markclip te bedrukken in 6 kleuren en met full colour bedrukkingen. Er wordt nooit een concessie gemaakt ten aanzien van de kwaliteit. De beste materialen en vakmanschap staan garant voor onze kwaliteit.