promotionele artikelen, relatiegeschenken, bedrukte pennen, reclameartikelen, promotieartikelen, reklameartikelen, premiums, DESIGN A GIFT

Senator Pennen

< Terug naar vorige pagina

Senator PennenPage 1 of 1   |  page 1  |  


CHALLENGER ICY balpen Senator Incl. bedr. in 1 kl

CHALLENGER-ICY-balpen-Senator-Incl-bedr-in-1-kl

Vanaf: Ä0.40

CHALLENGER ICY balpen Senator 102418 Challenger Icy kunststof balpen Senator. Frosted transparante houder, brede gebogen...

DART BASIC balpen Senator Incl. bedr. in 1 kl

DART-BASIC-balpen-Senator-Incl-bedr-in-1-kl

Vanaf: Ä0.19

DART BASIC balpen Senator 102600 Dart Basic kuntstof balpen Senator. Kunststof balpen met markante drukker,...

DART BASIC CLEAR balpen Senator Incl. bedr. in 1 kl

DART-BASIC-CLEAR-balpen-Senator-Incl-bedr-in-1-kl

Vanaf: Ä0.23

DART BASIC CLEAR balpen Senator 102602 Dart Basic Clear kunststof balpen Senator. Transparante kunststof balpen...

HATTRIX BASIC balpen Senator Incl. bedr. in 1 kl

HATTRIX-BASIC-balpen-Senator-Incl-bedr-in-1-kl

Vanaf: Ä0.41

HATTRIX BASIC balpen Senator 102177 Hattrix kunststof Basic balpen Senator met geprofileerde gripzone, brede gebogen...

SUPER HIT balpen Senator Incl. bedr. in 1 kl

SUPER-HIT-balpen-Senator-Incl-bedr-in-1-kl

Vanaf: Ä0.24

SUPER HIT balpen Senator 102883 Super Hit kunststof balpen Senator. Kunststof promo balpen met brede...

SUPER SOFT balpen Senator Incl. bedr. in 1 kl

SUPER-SOFT-balpen-Senator-Incl-bedr-in-1-kl

Vanaf: Ä0.31

SUPER SOFT balpen Senator 102274 Super Soft kunststof balpen Senator met brede plastic clip en...

SUPERHIT ICY balpen Senator Incl. bedr. in 1 kl

SUPERHIT-ICY-balpen-Senator-Incl-bedr-in-1-kl

Vanaf: Ä0.27

SUPERHIT ICY balpen Senator 102244 Superhit Icy kunststof balpen Senator met frosted transparante houder, brede...

Page 1 of 1   |  page 1  |  


Design A Gift heeft een eigen grafische afdeling. Bij bestellingen en aanleveringen van goede bestanden ( eps of ai) zijn er geen grafische kosten van toepassing. Heeft u alleen een bmp of jpg bestand. Wij kunnen dit bestand vaak gratis voor u converteren of dit tegen een kleine vergoeding in India laten doen.. Promotie artikelen Wij hebben een aantal van onze promotieartikelen op deze website gezet. Wij specialiseren ons om uw ideeŽn verder uit te werken. Onze grafische afdeling verzorgt bij een bestelling kosteloos het artwork zodat u er gerust van kunt zijn dat uw print optimaal op het artikel komt. Het promotieartikel heeft een uitwerking bij de ontvanger. Laat ons u helpen om te zorgen dat het promotieartikel de uitwerking heeft die u wenst. Wij zijn lid van de Europese PSI ende Australische APPA en kunnen daarom binnen een zeer grote kring leveranciers artikelen zoeken.

Aflevering
Wij leveren af in iedere stad in Nederland
Bedrukte Pennen
Reclamepennen, Promotiepennen en Geschenkpennen Bedrukte promotiepennen zijn ideale promotie artikelen. Heeft u een beurs of wilt u een mailing doen waarbij u gebruik wilt maken van bedrukte reclamepennen. Wij zorgen dat de reclamepennen bij uw bedrijf en promotioneel doel past en verzorgen deze op tijd voor uw event. Design A Gift levert ook geschenkpennen om deze verbondenheid met uw klant weer te geven. Pennen zijn een persoonlijk cadeau wat behalve als promotieartikel ook als relatiegeschenk gebruikt kan worden. De ontvanger van een mooi gegraveerde of bedrukte Parker Pen, Waterman Pen of Sheaffer Pen zal dit voor een lange tijd waarderen.
Kerstpakketten
Kerstpakketten Design A Gift verzorgd ke
rstpakketten voor u in alle hoeveelheden en in vele combinaties. Van een enkel kerstpakket naar een vriend, familie of zakenrelatie in AustraliŽ of Nieuw Zeeland tot duizenden kerstpakketten voor uw personeel in Nederland. Design A Gift beschikt ook over de nodige expertise en ervaring om deze kerstpakketten efficiŽnt en zorgvuldig voor u te regelen. Het bijvoegen van eigen geschenken tijdens het verpakken is ook mogelijk. Wij werken al meer dan 12 jaar in deze branche.
Promotie artikelen
Wij hebben een aantal van onze promotieartikelen op deze website gezet. Wij specialiseren ons om uw ideeŽn verder uit te werken. Onze grafische afdeling verzorgt bij een bestelling kosteloos het artwork zodat u er gerust van kunt zijn dat uw print optimaal op het artikel komt. Het promotieartikel heeft een uitwerking bij de ontvanger. Laat ons u helpen om te zorgen dat het promotieartikel de uitwerking heeft die u wenst. Wij zijn lid van de Europese PSI ende Australische APPA en kunnen daarom binnen een zeer grote kring leveranciers artikelen zoeken.
Promotional Links